کشت پایلوت موسیر و زنجبیل برای اولین بار در گیلان
جارستان:مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشت زنجیل در حال حاضر در گیلان به صورت پایلوت انجام شده است و کشت موسیر نیز در فصل پاییز امسال در استان انجام خواهد شد. منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی را در برنامه داریم و در حال حاضر
جارستان:مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشت زنجیل در حال حاضر در گیلان به صورت پایلوت انجام شده است و کشت موسیر نیز در فصل پاییز امسال در استان انجام خواهد شد.
منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی را در برنامه داریم و در حال حاضر گیلان استان اول تولید گل گاوزبان در کشور است. علاوه بر توسعه کشت گل گاوزبان توسعه کشت گل محمدی را در اراضی شیبدار استان برنامه ریزی کردیم.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: در کنار دیگر گیاهان داوریی، در حال حاضر زنجیبل برای اولین بار در گیلان به صورت پایلوت کشت شده است و در فصل پاییر نیز کشت پایلوت موسیر در استان گیلان انجام خواهد شد.
پارسافر ادامه داد: زنجبیل در شهرستان های ماسال،صومعه سرا، سیاهکل، آستانه اشرفیه ،تالش کشت شده است و در صورت کسیب نتایج موفقیت آمیز شاهد توسعه کشت این گیاه در استان خواهیم بود.
وی تصریح کرد: در مجموع هدف ما این است علاوه بر بی نیازی کشور از واردات این گیاهان، کشاورزان با پرداختن به تولید و پرورش این گیاهان درآمد بیشتری کسب کنند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشت یک هکتار زنجبیل به صورت پایلوت با سایبان های نوین و تولید دانش فنی کشت و کار این گیاه درحال انجام است.
وی افزود: این پروژه با کشت غده های زنجبیل در حال اجرا است و توانمندسازی تولیدات کشاورزی استان از اهداف دیگر این پروژه است.
پارسافر تصریح کرد: کشت زنجیل برای نخستین بار از سایبان مدرن با ارتفاع چهار متر و میزان سایه اندازی ۲۰ درصد در فضای باز و کشت فوق متراکم استفاده میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، بکارگیری بستر کشت تولید داخل کشور (پینوپیت) در کاهش هزینه ها موجب توجیه پذیری اقتصادی این طرح و بهره گیری از نیروی کار بومی نیز منجر به اشتغالزایی و رونق کسب و کار در منطقه شده است و برنامه این است در فاز بعدی، سطح کشت زنجبیل در استان گیلان با استفاده از سایبان های استاندارد به هفت هکتار گسترش یابد.
بررسی های اولیه نشان می دهد استان های گیلان، مازندران و بخش هایی از استان گلستان به لحاط رطوبت مطلوب و شرایط آب و هوایی مناسب کشت زنجبیل هستند.
سالانه بیش از ۳ هزار تن زنجبیل از کشورهای مختلف به ویژه چین و هند وارد ایران میشود.
بر اساس آمار سازمان فائو، هند با تولید بیش از یک میلیون تن، نیجریه با تولید ۵۲۳ هزار تن و چین با تولید ۴۶۳ هزار تن در جایگاه یکم تا سوم تولید زنجبیل در جهان قرار دارند.
گیاه زنجبیل در کشورهایی نظیر اندونزی، نپال ، تایلند، کامرون، بنگلادش و ژاپن نیز تولید میشود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰